Sivustomme käyttää evästeitä paremman käyttökokemuksen aikaansaamiseksi. Jatkamalla selailua hyväksyt käytetyt evästeet.
Automaattinen kirjautuminen 
päävalikko
näkymät
toiminnot
ohjeet


Tämä on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Paivyri.fi -nettikalenterin asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä verkkosivuston käyttäjille.

Rekisterinpitäjä

Mammuth
Y-tunnus: 1773585-5
Perkonkuja 4
21290 RUSKO

Yhteyshenkilö

Mika Suonvieri
etunimi.sukunimipaivyri.fi

Rekisterin nimi

Paivyri.fi -nettikalenteripalvelun asiakasrekisteri.

Keiden tietoja käsittelemme
  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät
Mistä saamme tiedot

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään.

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita itse toimitat meille, esimerkiksi:
  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Jäsenmaksutiedot
  • Palvelun käyttötiedot
  • IP-osoite
  • Kalenteriasetukset
  • Tapahtumat ja muistiinpanot
Miksi käsittelemme tietojasi
  • Asiakassuhteen hoitaminen
Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa.

Oikeutesi
  • Tarkastusoikeus
  • Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

  • Vastustamisoikeus
  • Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

  • Poisto-oikeus
  • Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

  • Valitusoikeus
  • Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että rikomme henkilötietojasi käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen).
Kuinka suojaamme tietosi

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Suojaamme internetyhteyden (https)
  • Salaamme tietoja (kryptaus)
  • Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.
  • Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.
  • Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty.
  • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.
  • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot.
Tietojen luovuttaminen

Rekisterin sisältämien tietojen mahdollinen luovuttaminen tapahtuu kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä verkkosivulla. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Rekisterinpitäjä suosittelee sinua tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti ja aika ajoin uudelleen.

Päivitetty: 25.5.2018





 © 2002-2018 Paivyri.fi -nettikalenteripalvelut

Toteutus Mammuth.fi
NÄYTÄ HISTORIALLISET TAPAHTUMAT

MENE MOBIILIKALENTERIIN