Scroll top

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Tuotteita myy:

Preoni Oy (Päivyri.fi)
Vasarakatu 1
40320 Jyväskylä

Y-tunnus 2239410-0

Sähköpostiosoite: palaute@paivyri.fi

1. Tilaaminen

Tilaaja kerää valitsemansa tuotteet ostoskoriin, josta siirrytään maksamaan tilaus. Yhteenvetosivulla näytetään valitut tuotteet. Tilaaja hyväksyy tilauksen kuittaamalla tilaus- ja toimitusehdot luetuiksi ja klikkaamalla ”Maksa”. Tämän jälkeen tilaaja ei voi enää muuttaa tekemäänsä tilausta. Tilaaja saa hyväksymästään tilauksesta sähköisesti tilausvahvistuksen, josta tilaaja voi tarkistaa tilauksen tiedot.

Päivyri.fi varaa oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattua tuotetta ei ole saatavilla tai sitä ei muusta syystä voida toimittaa tilaajalle.

2. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

3. Toimitusajat

Seinä- ja pöytäkalenterit: Tuotteet toimitetaan normaalisti 5–7 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Toimitustavat määräytyvät tilauksen koon mukaisesti kirjeenä, pakettina tai rahtina.

4. Yhteydenpito

Tilaaja hyväksyy sen, että Päivyri.fi voi ottaa yhteyttä kirjeitse, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

5. Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaajalla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus nk. normaalituotteillemme.

Vaihtoihin ja palautuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä: palaute@paivyri.fi.

6. Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

7. Hintojen ja valikoiman muutokset

Preoni Oy / Päivyri.fi pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden valikoimaa ja hintoja.

8. Tuotteiden saatavuus

Preoni Oy / Päivyri.fi ei vastaa siitä, että tilaamiasi tuotteita on riittävästi saatavilla. Mikäli tuotteita ei ole saatavilla, otamme yhteyttä sinuun. Sinulla on kuitenkin aina oikeus purkaa kauppa.